Om oss

Historie

informasjonskontroll

Informasjonskontroll AS (IK) ble etablert i 1969 og har utviklet programvare og elektronikk i over 40 år. De første årene var Forsvaret og forsvarsindustrien viktige oppdragsgivere. IK har alltid hatt nær kontakt med forskningsmiljøene og vi har gjennomført en rekke utviklingsprosjekter med avansert teknologisk og vitenskapelig innhold. I en periode på 1990 tallet var vi en del av Kongsberg gruppen under navnet Kongsberg Informasjonskontroll.
I 1998 ble vi igjen selvstendige og vi flyttet til Hvamsvingen på Skjetten.  Våren 2018 flyttet vi inn i våre nåværende lokaler som ligger i Voldgata 8 på Lillestrøm.
Informasjonskontroll er i dag eiet av Attol AS samt eksisterende og tidligere ansatte i bedriften.

IK har i dag ansatte med lang erfaring innen utvikling av programvare og elektronikk. Vi har utviklet systemer for Forsvaret, forsvarsindustrien, offentlige etater, helsesektoren og det private næringsliv.

Samarbeidspartnere

Vi har fokus på å være gode innen våre fagområder, og ser verdien av å samarbeide tett med andre selskaper i prosjekter som også krever kompetanse som vi ikke har selv. IK har gjennom mange år opparbeidet et nettverk av samarbeidende bedrifter som gjør at vi i større grad kan opptre som en totalleverandør av prosjekter som berører mange fagområder.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.